products

Γυαλίζοντας ένωση γυαλιού οξειδίων δημήτριου χρωστικών ουσιών χρώματος βιομηχανίας κεραμική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HERRMAN
Πιστοποίηση: ISO 9001:2015
Αριθμό μοντέλου: Α.Μ.-8
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000KGS
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50kgs/bag
Χρόνος παράδοσης: 20-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: D/P, T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 20000 χιλιόγραμμο το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: Οξείδιο δημήτριου CAS: 1036-38-3
Χρώμα: Άσπρη σκόνη ή ανοικτό κίτρινο σκόνη Συσκευασία: 50kgs/bag
Μοριακός τύπος: CeO2 Παράδοση: 20-25 ημέρες
Υψηλό φως:

paint pigment powder

,

dry color pigment


Περιγραφή προϊόντων

Γυαλίζοντας ένωση γυαλιού οξειδίων δημήτριου χρωστικών ουσιών χρώματος βιομηχανίας κεραμική

Οξείδιο δημήτριου

Μοριακός τύπος: CeO2
Γνωρίσματα: Άσπρη σκόνη ή ανοικτό κίτρινο σκόνη

 

Δημήτριο
Αγγλικό όνομα: Οξείδιο δημήτριου (iv), Ceriumdioxide, Ceria
Χημικός τύπος: CeO2
Μοριακό βάρος: 172.11
CAS: 1306-38-3
EINECS αριθ.: 215-150-4
Σημείο τήξης: 2600oC
Διαλυτότητα στο νερό: Αδιάλυτος
Πυκνότητα: 7,132


Περιγραφή φύσης:


Κιτρινωπή άσπρη σκόνη κύβων, αδιάλυτη στο νερό, εύκολα διαλυτό ανόργανο οξύ.
Μέγεθος μορίων: D50≥9 μικρό D100≤40 μικρού
Συσκευασία: 25kg/bag ή 50 κλ/τσάντα, τσάντα PVC μέσα, υφαμένη τσάντα έξω.

 

Χημική σύνθεση (μαζικό μέρος)/%
REO Ακαθαρσίες
ΕΠΑΝ ακαθαρσίες/REO Μη-σπάνιες γήινες ακαθαρσίες
CeO2 La2O3 Pr6O11 Nd2O3 Y2O3 SmO3 Fe2O3 SO42- CaO CL SiO2
99 99.95 <0.02 <0.01 <0.01 <0.005 <0.005 <0.01 <0.08 <0.01 <0.08 <0.03

 

Εφαρμογή:
1. Η επίδραση της στίλβωσης σπάνια γαίας
2. Η λεύκανση γυαλιού, γυαλί χρωματισμού, διευκρινίζοντας πράκτορας σπάνια γαίας, όλοι περιέχει το οξείδιο σιδήρου στο γυαλί, μπορεί να περάσει στις πρώτες ύλες γυαλιού, συστατικά θραυσμάτων γυαλιού άμμου, ασβεστόλιθων και γυαλιού με υπάρχουσα μορφή του, υπάρχουν δύο: κάποιος είναι στο makecolor γίνεται σκούρο μπλε divalent σίδηρος γυαλιού, ένας άλλος κίτρινος σιδηρικός στροφών χρώματος γυαλιού, η λεύκανση είναι ο offerrous σίδηρος οξείδωσης στο σιδηρικό σίδηρο ως σιδηρικός divalent σίδηρος δέκα έντασης τόνου μόνο ένα λεπτό. Κατόπιν προσθέστε συμπληρωματικό coloragent, τα χρώματα και ανοικτό πράσινο. Η REE χρησιμοποιείται κυρίως για αποχρωματισμένο το γυαλί οξείδιο δημήτριου και το οξείδιο νεοδύμιου. Ο ΕΠΑΝ glassbleaching πράκτορας για να αντικαταστήσει την παραδοσιακή χρήση των πρακτόρων λεύκανσης τριοξειδίου αρσενικού, όχι μόνο βελτιώνει την αποδοτικότητα, αλλά και για να αποφύγει τη μόλυνση του τριοξειδίου αρσενικού. Το οξείδιο δημήτριου για decolorization γυαλιού με τη σταθερή απόδοση θερμοκρασίας, χαμηλότερο κόστος, και δεν απορροφά το ορατό φως και ούτω καθεξής. Αντί της παραδοσιακής χρήσης του οξειδίου δημήτριου ως aglass του αρσενικού το τριοξείδιο για να διευκρινίσει, να καθαρίσει τις χρωματισμένα φυσαλίδες και τα ιχνοστοιχεία κατά την προετοιμασία του άχρωμου glasseffect είναι αξιοπρόσεκτη, καθαρισμένη άσπρη φθορισμού σιταριού, διαφάνεια, δύναμη γυαλιού αύξησης και αντίσταση θερμότητας. Αυτό alsoeliminates η ρύπανση αρσενικού του περιβάλλοντος και του γυαλιού.

3. Προσθέστε στο καθημερινό γυαλί του οξειδίου δημήτριου, όπως η κατασκευή και το αυτοκίνητο γυαλί, γυαλί κρυστάλλου, μπορεί να μειώσει το UVtransmittance, ο σκοπός είναι να προωθηθεί χρήση στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με τη βελτίωση στη ποιότητα ζωής μας, θα υπάρξει μια καλύτερη αγορά. Το οξείδιο νεοδύμιου πρόσθεσε τις χοάνες, μπορείτε να αποβάλετε τη διασπορά του κόκκινου φωτός, που αυξάνει τη σαφήνεια. Προσθέτοντας το σπάνιο γυαλί ειδικότητας είναι: lanthanum γυαλί με την υψηλή διάθλαση και τα χαμηλά χαρακτηριστικά διασποράς, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή των διάφορων φακών και της προηγμένης κάμερας, φακός καμερών, ειδικά συσκευή φακών aerialphotography γυαλί ακτινοβολίας δημήτριου για το αυτοκίνητο γυαλί και το βολβό TV το υλικό λέιζερ γυαλιού νεοδύμιου χρησιμοποιούμενο, είναι τα καλύτερα γιγαντιαία υλικά λέιζερ, κυρίως για την ελεγχόμενη συσκευή πυρηνικής σύντηξης.

4. Λεπτή κεραμική η κεραμική μπορεί να προστεθεί για να χαμηλώσει τη θερμοκρασία συμπύκνωσης, παρεμπόδιση αύξησης κρυστάλλου, να αυξήσει την πυκνότητα της κεραμικής
5. Επένδυση κραμάτων: προσθήκη zinc-nickel, κράμα ψευδάργυρου, κοβαλτίου και ψευδάργυρου του ψευδάργυρου στη διαδικασία κρυστάλλωσης thepower, που προτρέπει την επιφάνεια κρυστάλλου για να παραγάγει έναν προτιμημένο προσανατολισμό, πιό ομοιόμορφη μικροδομή επιστρώματος, morecompact, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αντίσταση διάβρωσης
Προετοιμασία:

Η μέθοδος πτώσης ανθρακικού άλατος με μια λύση του χλωριδίου δημήτριου ως αρχικό υλικό που χωρίζεται από τη withaqueous αμμωνία pH εξαγωγής είναι 2, συν το κατακρημνισμένο ανθρακικό άλας δημήτριου και το διττανθρακικό άλας αμμωνίου, τη θερμαμένη θεραπεία, το πλύσιμο, το χωρισμό, και έπειτα ασβεστοποιημένος 900 στο οξείδιο δημήτριου ~ 1000 ℃.


Ασφάλεια:
Η μη τοξική, tasteless, μη-ενοχλώντας, ασφαλής, αξιόπιστη, σταθερή απόδοση, με το νερό και την οργανική χημική αντίδραση δεν εμφανίζεται, είναι ιδανικοί νέοι ή UV sunscreen πράκτορες.
Οξεία τοξικότητα: Προφορικός - αρουραίος LD50: > 5000 mg/$l*kg ενδοπεριτοναϊκός - ποντίκι LD50: 465 mg/$l*kg.
Εύφλεκτα επικίνδυνα χαρακτηριστικά: άφλεκτος.
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα αποθήκευσης: ξηρά και αερισμένη αποθήκη εμπορευμάτων χαμηλής θερμοκρασίας.
Εξαφανίζοντας μέσα: Νερό.

Γυαλίζοντας ένωση γυαλιού οξειδίων δημήτριου χρωστικών ουσιών χρώματος βιομηχανίας κεραμική

Γυαλίζοντας ένωση γυαλιού οξειδίων δημήτριου χρωστικών ουσιών χρώματος βιομηχανίας κεραμική

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Vivian Xie

WhatsApp : +8613505605700